Întrebări

Întrebări frecvente

1. Ce este www.izzi.md și de ce ar trebui să folosesc platforma?

  • izzi.md este o platformă online, prin care afacerile pot interacționa direct cu clienții săi. Portalul este dedicat celor care știu că prezența online este obligatorie pentru orice firmă și pentru cei care vor să aibă la dispoziție diverse instrumente pentru promovarea afacerii, atragerea clienților și fidelizarea lor.

2. Cum adaug/înregistrez afacerea mea?

  • Pentru a lista afacerea pe izzi.md este necesar în primul rând să te înregistrezi ca simplu utilizator, completând câmpurile necesare sau prin intermediul contului de Facebook.
  • După autentificare, poți lista afacerea selectând pachetul dorit din cele propuse.
  • După ce ai selectat pachetul dorit, completează câmpurile necesare cu datele afacerii(cum ar fi denumirea companiei, logo, facilități, grafic de lucru ș.a.).

3. Am mai multe puncte de lucru ale afacerii, pe care îl public?

În cazul în care afacerea ta are mai multe puncte de lucru, sfatul nostru este să le adaugi pe toate ca listări separate, pentru a putea publica detalii utile pentru utilizatorii izzi.md. Listarea tuturor punctelor de lucru și publicarea detaliilor specifice, va asigura livrarea celor mai bune rezultate în căutările generate de potențialii clienți.

4. Câte afaceri pot adăuga?

  • În dependență de pachetul ales, poți adăuga mai multe afaceri pe care le reprezinți, folosind un singur cont de utilizator izzi.md. Afacerile adăugate vor putea fi accesate din contul personal și gestionate simplu și rapid .

5. Ce fac dacă am nevoie de ajutor pentru a adăuga/ actualiza o afacere?

Contactează-ne pe email la office@izzi.md și cineva din echipa noastră îți va răspunde la orice întrebare.